FOOD FACTORY ENSCHEDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food Factory Enschede. Meer weten? Ontdek meer

5 apr 2024 om 10:41 Meanwhile I'm very happy that I get the option to not have a salad / sauce / side on some dishes that are just too large to finish on my own
23 mrt 2024 om 21:13 Let goed op. Na het bestellen van een schotel staat alles standaard op 'geen'. Ik kreeg dus geen patat, geen salade, alleen een stukje vlees. Voor 16 euro. Nogal verneukeratief. Alsof iemand ooit een schotel besteld zonder de schotel.
15 mrt 2024 om 20:10 Prima
12 mrt 2024 om 22:15 Sehr gutes leckeres Essen. Lieferzeit war auch kürzer als angegeben. Das Pommes Gewürz ist sehr lecker.
7 mrt 2024 om 18:52 Het eten was heerlijk, miste alleen sausje bij het vlees, of zelf vergeten in te vullen
4 mrt 2024 om 18:51 Heerlijk gegeten en snel bezorgd
4 mrt 2024 om 0:10 Bezorgtijd was snel. Eten smaakte lekker. Bezorger zag er knap uit. Me zondag kan niet meer stuk.
3 mrt 2024 om 21:22 Perfect op tijd, heerlijk gegeten. Bedankt!
2 mrt 2024 om 20:02 Niks om op aan te merken! alles netjes geregeld en heerlijk eten gegeten.
23 feb 2024 om 21:03 Lekker eten en snel bezorgd
25 jan 2024 om 18:52 Snel geleverd, goed op temperatuur en smaak, snitzel zigeuner met koolsla
19 jan 2024 om 22:05 Niks om op aan te merken. Snelle bezorging, eten verrukkelijk! Tot de volgende keer.