FOOD FACTORY ENSCHEDE

FOOD FACTORY ENSCHEDE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food Factory Enschede. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 19:02 Aanrader we hebben heerlijk gegeten en het was veel
24 mei 2022 om 20:28 We hebben dik anderhalf uur moeten wachten op onze bestelling. Dit op een doordeweekse dinsdagavond. Dit vonden wij gewoon echt veel te lang. Kregen ook geen belletje o.i.d. Jammer, want we bestellen hier veel vaker normaliter..
22 mei 2022 om 19:09 Heerlijk gegeten
20 mei 2022 om 10:38 Voor 2 personen eten besteld, beide ziek geworden!?!? Eten niet opgegeten want smaakte al vreemd..
18 mei 2022 om 13:10 Schnitzel is goed, grote porties. Helemaal tevreden. Ondanks relatief grote afstand toch snel bezorgd. Dank je wel!
14 mei 2022 om 16:29 Bestelling was snel geleverd!! Kapsalon was ook super goed!! Gepofte aardappel kan beter
28 apr 2022 om 6:22 Eten was helaas niet warm .
30 mrt 2022 om 18:07 Super lekker eten en veel
27 mrt 2022 om 19:38 het was relatief weinig. Schnitzel hadden we meer van verwacht. Patat was op sommige stukken nog gard en rauw. De liefde ontbreekt als ingredient van de producten. Prijs was reletief goed. maar het geheel dus matig. Bezorger was het enigste van kwali
26 mrt 2022 om 13:35 Hele lekkere spareribs!!!!
25 mrt 2022 om 23:18 Toppie!
22 mrt 2022 om 19:37 Lekker eten ! Bezorging top ! Zeker voor herhaling vatbaar!